Перейти до основного вмісту

 

ВІТАННЯ З ДНЕМ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ


Вітання від Яворівської районної державної адміністрації, Яворівської районної ради, Яворівської міської ради, Новояворівської міської ради


Шановні військовослужбовці!

День Збройних сил України – це насамперед свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої країни від ворогів, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу яких наша країна досі лишається суверенною незалежною державою.

Переконанні, що навіть у найскладніших умовах ви залишитеся вірними присязі, спрямуєте всі свої сили й професійну майстерність на підтримання високої бойової готовності, дисципліни та організованості.

Сьогодні Ваше свято, бо українське військо сильне Вами. Ваша мужність та сила здатні подолати будь-які перешкоди. Ми вдячні всім, хто захищає нашу рідну землю від ворожих військ, хто став на захист Вітчизни за першим її покликом!

Бажаємо Вам добра, родинної злагоди, здоров'я, щастя й нових звершень у благородній справі служіння Україні та її народові. Козацької мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості, незламної сили волі та віри у власні сили. Нехай оптимізм, спокій та гарний настрій завжди крокують поряд. Мирного неба, добробуту та процвітання нашій державі.

Голова Яворівської райдержадміністрації 
Юрій Шпак 
та працівники райдержадміністрації


Шановні військовослужбовці, працівники та ветерани Збройних Сил України!

Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем Збройних Сил України.

Наші воїни успадкували славу й кращі військові традиції давньоруських княжих дружин, Війська Запорозького, вояків армії Української Народної Республіки, бійців Української Повстанської Армії.

Відвагу і героїзм, відчайдушність та бойову майстерність військовослужбовці Збройних Сил України наразі демонструють кожної миті, їх подвиги золотими літерами закарбовуються в українській воєнній історії.

Сьогодні у важких, виснажливих боях в зоні ООС створюється сучасне національне військо. Воно міцне не лише зброєю та хистом, а й потужним моральним і патріотичним духом, підтримкою всього суспільства.

Ми стали свідками народження лицарів нового покоління.

Доблесть і честь солдатів і офіцерів - в цьому справжня сила будь-якої армії. Український воїн - надійний захисник, відданий патріот і людина, для якої честь, свобода і незалежність далеко не порожній звук.

Відзначаючи це свято, ми складаємо глибоку шану всім, хто віддав своє життя в ім’я свободи України, мужньо захищаючи рідну землю, та всім хто несе військову службу в зоні ООС, за відданість українському народу, незламну силу волі та безстрашність тих, хто нині зміцнює обороноздатність країни!

У цей День я приєднуюсь до привітань на адресу наших славних військовослужбовців, ветеранів і новобранців, солдатів і офіцерів. Бажаю Вам щастя, міцного здоров’я, успіхів у бойовій та тактичній підготовці, надійних тилів, кохання і всіх благ! Божих благословень Вам і Вашим родинам! Нехай Господь укріпить ваші душі й серця та благословить на праведну боротьбу з агресором.

Слава Україні! 
Слава Збройним Силам України!

З найкращими побажаннями, 
голова Яворівської районної ради
Микола Романюк


Шановні військовослужбовці, захисники Вітчизни!

Вітаємо Вас з Днем Збройних Сил України.

Бажаємо вам міцного здоров'я, сили духу, впевненості, злагоди та затишку. Нехай Господь береже вас від ворожих куль і дарує мир, добро та достаток вам і вашим родинам!

Щиро дякуємо всім, хто вдень і вночі охороняє спокій мирних громадян. Віримо, що українські військовослужбовці й надалі будуть надійними гарантами суверенітету та територіальної цілісності нашої держави. Потужна армія - це запорука сильної і процвітаючої країни. 

Зі святом !
Слава Україні ! Героям Слава !

Яворівська міська рада


Шановні військовослужбовці, працівники та ветерани Збройних сил України! 

Щиро вітаю вас із професійним святом - Днем Збройних Сил України! 

Сильна держава починається із сильної армії. Сучасні Збройні Сили України – це заслуга мільйонів громадян, які щоденно роблять свій внесок у розвиток війська.

Дякую кожному захиснику, хто ризикуючи власним життям, з честю та гідністю виконує свій громадянський та військовий обов’язок.

Бажаю вам міцного здоров’я, особистих і професійних досягнень, миру, злагоди та добра!

Схиляю голову перед світлою пам’яттю бійців, які віддали своє життя за Україну, за мирне майбутнє кожного з нас.

СЛАВА УКРАЇНІ!
СЛАВА УКРАЇНСЬКИМ ЗАХИСНИКАМ! 

З повагою 
Новояворівський міський голова 
Володимир Мацелюх















Джерела інформації:































































































































































































Коментарі