Перейти до основного вмісту

 

ВІТАННЯ З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ СУДУ



Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем працівників суду!

Своєю щоденною працею працівники судової гілки влади зберігають мир, суспільну злагоду та політичну стабільність в країні.

Тож нехай вашу почесну працю завжди супроводжує успіх, а кожний день повниться плідним змістом і наближає нас до спільної мети – утвердження верховенства права в нашій державі!

Хай у ваших помислах завжди буде мудрість, у службових справах – чесність, у серцях – добро, та любов від людської подяки.

Прийміть побажання добра, міцного здоров’я, великого людського щастя, миру та злагоди!

Нехай удача та професійні успіхи будуть вашими постійними супутниками у житті. Наснаги вам, мужності й оптимізму!

Голова Яворівської районної державної адміністрації 
Юрій Шпак


Шановні працівники суду!

Щиро вітаю вас із професійним святом - Днем працівників суду!

Переконаний, що високопрофесійний суддівський корпус України завжди залишатиметься вірним складеній присязі, гідно виконуватиме свої високі обов’язки в ім’я законності, справедливості, гуманізму, захисту прав і свобод людини, докладатиме максимум зусиль задля зміцнення демократичних засад судочинства, забезпечення неупереджених і справедливих судових рішень, які виносяться іменем держави. Адже реалізація конституційних засад судочинства, наближення його до світових та європейських стандартів стали пріоритетами нашої держави.

Тож нехай Вашу почесну працю завжди супроводжує успіх, а кожний день повниться плідним змістом і наближає нас до спільної мети — утвердження верховенства права в нашій державі!

З нагоди професійного свята прийміть мої найщиріші привітання й побажання вірного служіння ідеалам добра та справедливості, енергії та наснаги, міцного здоров’я й родинного затишку!
Хай не зрадять вас витримка та сила духу, не вичерпуються джерела наснаги та оптимізму й завжди повняться сонячним теплом та достатком ваші оселі!

Нехай удача та професійні успіхи будуть Вашими постійними супутниками у житті!

Зі святом!
Голова Яворівської районної ради
Микола Романюк














Джерела інформації:
Яворівська РДА










































































































Коментарі