Перейти до основного вмісту

 

У НОВОЯВОРІВСЬКІЙ ЛІКАРНІ ЗАВЕРШИЛИ РЕМОНТ ПРИЙМАЛЬНО-ДІАГНОСТИЧНОГО ВІДДІЛЕННЯ


Після завершення загальнобудівельних робіт, з метою покращення якості надання послуг у КНП ЯРР ЛО "Новояворівській районній лікарні імені Юрія Липи" завершили ремонт у приймально-діагностичному відділенні.

Сьогодні, з робочим візитом до КНП ЯРР ЛО "Новояворівської районної лікарні імені Юрія Липи" прибув голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький, який оглянув приміщення та поспілкувався з головним лікарем Григорієм Морозом.

Під час зустрічі Максим Козицький передав для лікарні 2 кисневі концентратори шведського виробництва.

«Ми продовжуємо модернізацію інфраструктури Яворівщини, зокрема, соціальних об’єктів. Найголовніше, що у нас є – це здоров’я, тому два наших пріоритети – освіта та охорона здоров’я. Радий сьогодні спостерігати гарний результат спільної співпраці. Вірю, що надалі робитимемо багато справ для розбудови нашого краю», - зазначив Максим Козицький.

Участь взяли голова районної державної адміністрації Юрій Шпак, голова районної ради Микола Романюк, заступник голови райдержадміністрації Володимир Дзюнька та керівник апарату райдержадміністрації Зоряна Мірило, голова Новояворівської ОТГ Володимир Мацелюх, депутат Яворівської міської ради Володимир Сичак, голова районної ради VII скликання.

Головний лікар Григорій Мороз, розповів, що у межах «Великого будівництва» медзаклад цього року отримав 6,8 мільйона гривень з державного бюджету та 3,9 млн гривень з обласного.

Ремонти тривали у всіх корпусах. Лікарня буде опорною і в часи пандемії медзаклад відіграє важливу роль для району.

В межах програми «Велике будівництво» в Яворівському районі реалізовується капітальний ремонт приміщень приймально-діагностичного відділення Комунального некомерційного підприємства Яворівської районної ради Львівської області "Новояворівська районна лікарня імені Юрія Липи". На це виділено кошти з державного бюджету – 6859,368 тис.грн, з обласного бюджету профінансовано 3970,65 тис.грн, з місцевого бюджету - 50,00 тис.грн на розробку проектно – кошторисної документації.






































Коментарі