Перейти до основного вмісту

 

У 184 НАВЧАЛЬНОМУ ЦЕНТРІ КЕРІВНИЦТВО ЯВОРІВСЬКОГО РАЙОНУ ПРИВІТАЛИ З ДНЕМ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ


6 грудня відзначають День Збройних Сил України - це свято пам’яті тисяч відважних воїнів, які віддали свої життя за незалежність, волю, суверенність та неподільність нашої держави. З нагоди свята, сьогодні, 4 грудня у 184 навчальному центрі відбулись урочисті заходи.

Розпочався захід з Гімну України, опісля хвилиною мовчання згадали всіх хто поклав життя за незалежність України.

Привітати та подякувати військовослужбовцям за їх патріотичний дух прибули голова райдержадміністрації Юрій Шпак та голова районної ради Микола Романюк і за зразкову військову службу, за проявлену особисту мужність, стійкість та рішучість при виконанні військового обов’язку в умовах, пов’язаних з ризиком для життя, вагомий внесок у захист територіальної цілісності й незалежності України, сумлінне та бездоганне служіння українському народу та з нагоди Дня Збройних Сил України нагородили грамотами та цінними подарунками (20 прапорів 184 навчального центру).

Також участь у заході взяли заступник голови райдержадміністрації Володимир Дзюнька, керівник апарату райдержадміністрації Зоряна Мірило та керівництво 184 навчального центру.

«Сьогодні в першу чергу схиляю голову перед пам’яттю героїв, які віддали своє життя за нашу благословенну українську землю. Вічна їм слава! Дякую матерям, які виховали синів, котрі сміло вдягнули військову форму, обрали професію захисника, а в умовах війни на передовій боронять нашу Землю. Шановні військові, сердечно вітаю Вас зі святом, бажаю не втрачати віри, завжди пам’ятати, що вдома на вас чекають рідні та близькі люди, які щодня підносять до Бога свої молитви за Вас! Добробуту вам, збереження військових традицій, нових перемог, очікуваних сподівань, звершень у благородній справі служіння Вітчизні», - привітав присутніх голова Яворівської райдержадміністрації Юрій Шпак.

«Сьогодні мужні, сильні чоловіки і жінки, наші герої ризикують своїм життям не заради відзнак і нагород, а тому, що мають таке покликання. Ваша стійкість, витримка та самовіддане служіння українському народу гідне для наслідування прийдешніми поколіннями. Разом з вами за цей короткий період вибудувана нова Українська армія. Національна. Патріотична. Відважна», - зазначив під час виступу голова Яворівської районної ради Микола Романюк. – «Пам’ятаймо подвиг наших батьків і дідів, що захистили нашу землю в роки Другої Світової війни, героїв-майданівців та полеглих воїнів ООС (АТО), що поклали своє молоде життя в ім’я славного європейського майбутнього нашої Вітчизни, в ім’я єдності нашої України».

Коментарі