Перейти до основного вмісту

 

СЦ «РЕГІНА» ВІДСВЯТКУВАВ 3-Ю РІЧНИЦЮ З ДНЯ ВІДКРИТТЯ


Вчора, 17 грудня у СЦ «Регіна» м. Новояворівська відбувся творчий звіт присвячений 3-ій річниці з дня відкриття.

Участь у заході взяли голова районної державної адміністрації Юрій Шпак, голова районної ради Микола Романюк, заступник голови райдержадміністрації Володимир Дзюнька, керівник апарату райдержадміністрації Зоряна Мірило, міський голова м. Новояворівська Володимир Мацелюх, секретар ради Іванна Попик, керуюча справами виконавчого комітету Олена Рис.

Під час заходу діти з особливими потребами відчували себе справжнім митцями, презентуючи для глядачів свої творчі здібності.

Вечір пройшов в атмосфері спокою, гармонії та щастя, адже дух особливих людей переповнював позитивною енергією сподіваннями та надією. Присутні з захопленням спостерігали за ними.

«Сьогодні хочу сказати велике дякую кожному хто долучається до колосальної роботи СЦ «Регіна». Дякуємо усім, хто опікується людьми з особливими потребами, адже надання їм щоденної підтримки й допомоги - реальний прояв милосердя, людяності та любові до ближнього. Сьогоднішній вечір, це доказ вашої спільної плідної праці. Бажаємо усім вам витримки, мужності, оптимізму, достатку в оселях та віри у світле майбутнє» - говорить Юрій Шпак.

«Разом з вами ми створювали умови, в яких проходила соціальна адаптація наших учасників центру, тут - розкриваються таланти, тут - щирі слова і взаємодопомога, тут - вірять у тебе і в твої можливості, саме тут - ти можеш бути собою і бути корисним суспільству», - наголосила під час звіту керівник СЦ «Регіна» Наталія Кулик.

Варто зазначити, СЦ «Регіна» створений задля організації дозвілля людей з особливими потребами, проведення навчально-виховних і культурних заходів. За час існування центру проведено надзвичайно багато роботи: творчі майстер класи, тематичні зустрічі, спартакіади, мистецькі виставки робіт учасників центру. Також було започатковано і проведено районний фестиваль «Політ з одним крилом».













































Джерела інформації:

Коментарі