Перейти до основного вмісту

 

ПРЕДСТАВЛЕННЯ СТАРОСТ У С. БЕРДИХОВІ, С. ТЕРНОВИЦІ, СМТ ШКЛІ ТА С. СТАРИЧАХ


Сьогодні, 16 грудня, міський голова Володимир Мацелюх представив новопризначених старост у с. Бердихів, с. Терновиця, с. Старичі, смт Шкло. Привітав і побажав усім плідної праці: 

«Якщо ми щось робимо, то маємо робити це якісно! Староста округу має певні повноваження, також є членом виконавчого комітету Новояворівської міської ради і відповідає за господарську частину на території сіл. 

Необхідне живе спілкування старост і мешканців, потрібно щоденно доносити важливу інформацію до людей. В подальшому планується ввести у практику щорічний публічний звіт старости перед громадою». 

Обговорили проблемні питання, що є актуальними у кожному населеному пункті, а це: своєчасний вивіз сміття, освітлення, медичні амбулаторії, ремонт доріг, будівництво дитячих садочків, спортмайданчиків. 

Оглянули будівництво спортзалу Бердихівського НВК ЗОШ І-ІІІ ст. ДНЗ.

Зустрічі відбулися за участю депутатів Новояворівської міської ради по округах і депутата Львівської обласної ради Віталія Андрейка. 

«Спільними зусиллями, залучившись підтримкою депутатів всіх рівні, впевнений – ми зможемо зробити багато!» - переконаний міський голова.
































Джерело інформації:


















































































































































Коментарі