Перейти до основного вмісту


ПРЕДСТАВЛЕНО ГОЛОВУ ЯВОРІВСЬКОЇ ОТГ ІГОРЯ ГРАБОВСЬКОГО ТА ДЕПУТАТІВ ЯВОРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ГРОМАДИ


Сьогодні, 1 грудня, у Народному домі м. Яворова відбулась перша сесія Яворівської міської ради VIII демократичного скликання. 

Під час сесії голова Яворівської районної державної адміністрації Юрій Шпак та голова Яворівської районної ради Микола Романюк привітали новообраних депутатів з прийняттям присяги, а також - новообраного голову Ігоря Грабовського з призначенням на посаду.

«Ви є надія та сподівання для тих людей, які вас обрали. Вітаю вас, бажаю конструктивної роботи, невичерпних сил та успіхів у всіх починаннях. Сьогодні нагадались словами Митрополита Шептицького: «Ключ до перетворення України знаходиться в ній самій. Нам важко змінити зовнішні обставини, проте в нашій волі змінити себе», - говорить Юрій Шпак.

«Нехай у всіх починаннях Вас супроводжує удача, розуміння та підтримка колег і однодумців, а непроста відповідальна робота приносить задоволення і творчі здобутки, буде щедрою на мудрі й далекоглядні рішення, які допоможуть виконати поставлені завдання й здійснити задумані плани в ім’я розбудови громади та всієї України», - говорить Микола Романюк.

Відео (пряма трансляція першої сесії Яворівської міської ради VIII демократичного скликання) за посиланням.














































Коментарі