Перейти до основного вмісту


ПРЕДСТАВЛЕНО ГОЛОВУ НОВОЯВОРІВСЬКОЇ ОТГ ВОЛОДИМИРА МАЦЕЛЮХА ТА ДЕПУТАТІВ МІСЬКОЇ РАДИ


Сьогодні, 1 грудня, у Новояворівському міському краєзнавчому музеї відбулась І сесія Новояворівської міської ради VIII демократичного скликання.

Розпочав сесію голова міської територіальної виборчої комісії. Місцеві отці спільною молитвою поблагословили голову ОТГ і депутатів VIII демократичного скликання.

На порядку денному розглянули інформацію голови Новояворівської територіальної виборчої комісії про підсумки виборів та початок повноважень Новояворівського міського голови та депутатів Новояворівської міської ради, порядок денний І сесії Новояворівської міської ради VIII демократичного скликання, встановлення умов оплати праці міському голові, обрання секретаря Новояворівської міської ради.

Визнано повноваження 34 новобраних депутатів міської ради, які склали присягу депутата. Право зачитати присягу надали наймолодшому депутату Юрас Людмилі.

Новообраного голову Новояворівської ОТГ Володимира Мацелюха та депутатів міської ради VIIІ демократичного скликання присутні привітали і побажали успіху, добробуту та здоров'я.

«Бажаю вам натхнення та успіхів на новій посаді. Сподіваюсь, що плідною працею ми розвиватимемо наш край і надалі. Щастя, здоров’я, достатку та миру Вам і Вашим родинам», - говорить Юрій Шпак.

«Переконаний, що Ваші професійні якості, досвід роботи, енергія і цілеспрямованість будуть завжди стояти на варті інтересів громади, а всі Ваші конструктивні ідеї працюватимуть лише на перспективу, на майбутнє», - зазначив Микола Романюк вітаючи Володимира Мацелюха.


































Джерела інформації:




Коментарі