Перейти до основного вмісту

 

ПРАЦІВНИКІВ ЯВОРІВСЬКОГО РВК ПРИВІТАЛИ З ДНЕМ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ


Сьогодні, 8 грудня в РНД «Сокіл» відбувся захід до Дня Збройних сил України, де очільники району привітали колектив Яворівського районного військового комісаріату з професійним святом. 

Голова Яворівської райдержадміністрації Юрій Шпак та голова районної ради Микола Романюк за зразкову дисципліну, сумлінне виконання обов’язків, виконання плану осіннього призову на військову службу та з нагоди Дня Збройних Сил України нагородили грамотами та привітали працівників побажавши добробуту, натхнення та сили у нелегкій праці.

Також з вітальними словами виступили перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Денега, який презентував підсумки призовної кампанію 2020 року, а також виступив військовий комісар Володимир Мащак та вчитель основ захисту вітчизни, заступник директора з виховної роботи опорного закладу «Івано-Франківська ЗОШ I-III ступенів імені Івана Франка Іван Шаблінський та директор Бунівської школи Юрій Башевський.

«Сьогодні щиро дякую вам за високосвідому, наполегливу, відповідальну працю. Усім бажаю міцного здоров’я, витримки, незламного духу, надійного родинного тилу, миру та злагоди в країні», - говорить Юрій Шпак.

«Питання національно-патріотичного виховання важливе не лише в умовах військового конфлікту, а завжди. Підростаючому поколінню потрібно передавати любов до України і усвідомлення необхідності захищати нашу землю. Цим і займаються вчителі Захисту України.  Тож сьогодні кажу Вам щире людське «дякую», – говорить Микола Романюк.









































Джерела інформації:



































Коментарі