Перейти до основного вмісту

 

НА ЯВОРІВЩИНІ ДО ДНЯ СВЯТОГО МИКОЛАЯ СЛУЖБОЮ У СПРАВАХ ДІТЕЙ ЯВОРІВСЬКОЇ РДА ПЕРЕДАЛИ ПОДАРУНКИ


На Яворівщині до Дня святого Миколая службою у справах дітей райдержадміністрації для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються в прийомних сім’ях, дитячих будинках сімейного типу та є під опікою чи піклуванням передали подарунки. 

Діти отримали солодощі та торбинки з елементами, які роблять пішохода видимим на дорозі у темну пору доби, які були передані службою у справах дітей Львівської облдержадміністрації.

«У темну пору доби та в умовах недостатньої видимості пішоходи, які рухаються проїзною частиною чи узбіччям, повинні виділити себе, а за можливості мати на зовнішньому одязі світлоповертальні елементи, для своєчасного їх виявлення іншими учасниками дорожнього руху. Цього вимагають нещодавні зміни до правил дорожнього руху. Тому, дбаючи про безпеку наших діток, на торбинках є саме світловідбиваючі елементи", - додав начальник служби у справах дітей ЛОДА Володимир Лис. 

Варто зазначити, цього року стартував проект «Дія. Цифрова освіта», який дає можливість навчатись цифровим навичкам в онлайн та оффлайн форматі. У його межах Міністерство цифрової трансформації України у співпраці з Офісом Президента України передало для Львівщини дві сотні телевізорів, аби підтримати будинки сімейного типу, а також прийомні сім’ї.

Службою у справах дітей райдержадміністрації передано 8 телевізор. Для дітей в дитячому будинку сімейного типу с. Бірки та с. Домажир 2 телевізори, прийомним сім’ям 3 та 3 телевізори в сім'ї опікунів.

"200 телевізорів для дитячих будинків сімейного типу, прийомних сімей та сімей опікунів, які виховують не менше ніж троє дітей. Це подарунок Львівщині від Міністерства цифрової трансформації України та Офісу Президента", - зазначив голова Львівської ОДА Максим Козицький.




























Коментарі