Перейти до основного вмісту

 

КЕРІВНИЦТВО ЯВОРІВСЬКОГО РАЙОНУ ПРИВІТАЛИ ПРАЦІВНИКІВ ГОРОДОЦЬКОЇ МІСЦЕВОЇ ПРОКУРАТУРИ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


1 грудня в Україні відзначається День працівників прокуратури, з нагоди професійного свята голова Яворівської районної державної адміністрації Юрій Шпак, голова Яворівської районної ради Микола Романюк та заступник голови районної ради Володимир Горбацьо привітали працівників Городоцької місцевої прокуратури Львівської області та нагородили грамотами за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у зміцнення законності та правопорядку в районі та з нагоди професійного свята – Дня працівників прокуратури.

«Завдяки вашій відповідальній і висококваліфікованій праці створюються умови щодо збереження в нашій державі політичної стабільності, громадянського миру і спокою. Бажаю вам усім успіхів у роботі, професійного довголіття, витримки та стійкості у відповідальній та благородній справі – зміцненні законності та правопорядку в державі. Нехай Ваша праця увінчується позитивними досягненнями в ім’я процвітання незалежної, правової та демократичної України та її громадян» - говорить Юрій Шпак.

«З нагоди професійного свята прийміть сердечні вітання та слова щирої вдячності за особистий внесок кожного з вас у благородну справу зміцнення законності та правопорядку. Приємно відзначити ваше відповідальне ставлення до своїх обов’язків та вашу принциповість у вирішенні важливих державних питань. Завдяки вашій висококваліфікованій праці створюються умови щодо надійного захисту жителів району від злочинності та беззаконня, дотримання прав і свобод людини.У цей день бажаю вам мудрості, мужності й наполегливості у відстоюванні конституційних надбань українського народу. Натхнення вам та удачі в роботі, щастя і злагоди в домівках, міцного здоров’я та благополуччя!», - зазначив у своєму привітанні Микола Романюк.






























Джерела інформації:




Коментарі