Перейти до основного вмісту

 

КЕРІВНИЦТВО РАЙОНУ ПРИВІТАЛИ РОДИНИ ЗАГИБЛИХ УЧАСНИКІВ АТО ТА ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ З ПРИЙДЕШНІМИ РІЗДВЯНИМИ СВЯТАМИ


Сьогодні, 29 грудня, у райдержадміністрації відбулася зустріч заступника голови Яворівської райдержадміністрації Володимира Дзюньки та голови Яворівської районної ради Миколи Романюка з родинами загиблих учасників АТО та Героїв Небесної Сотні.

Заступник голови райдержадміністрації Володимир Дзюнька та голова районної ради Микола Романюк привітали родини з прийдешніми святами, побажали міцного здоров’я, незламного духу, добра і злагоди.

Сім’ям загиблих учасників АТО та Героїв Небесної Сотні вручено подарункові набори солодощів та блендери з нагоди Різдвяних свят.

Привітали родини з нагоди Різдвяних свят також керівник апарату райдержадміністрації Зоряна Мірило, начальник управління соціального захисту населення Уляна Ганусяк та заступник директора Яворівського центру сім'ї дітей та молоді Оксана Білан - Звізло.

На завершення зустрічі заступник голови райдержадміністрації Володимир Дзюнька наголосив сім’ям загиблих учасників АТО та Героям Небесної Сотні, що завжди відкритий до спілкування.

«Хочеться з найтеплішими слова поваги та шани звернутися до вас, шановні родини наших Героїв! Надходять Новий рік та Різдво Христове, свята, що наповнюють кожного родинним теплом, світлою радістю та любов’ю один до одного. Так хочеться, щоб у вашому житті не було місця для смутку, щоб в серцях, не дивлячись на біль та сум, назавжди поселилися затишок, спокій та добро. Нехай прийдешній рік дарує вам міцне здоров’я, сили та наснагу, благополуччя в родинах та довгожданий мир!», - зазначив у вітальному слові Микола Романюк.
















































Джерела інформації:


Коментарі