Перейти до основного вмісту

 

ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ 24 ОМБР ІМ. КОРОЛЯ ДАНИЛА ПРИВІТАЛИ З ДНЕМ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ


У понеділок, 7 грудня у  24 ОМБр ім. Короля Данила відбулись урочистості до Дня Збройних сил України.

Прийшли привітати захисників та вшанувати пам’ять загиблих Героїв голова Яворівської райдержадміністрації Юрій Шпак, голова Яворівської районної ради Микола Романюк, голова Яворівської ОТГ Ігор Грабовський, перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Денега, керівник апарату Яворівської районної державної адміністрації Зоряна Мірило.

Розпочався захід зі спільної молитви за кожного Захисника України.

За зразкову військову службу, за проявлену особисту мужність, стійкість та рішучість при виконанні військового обов’язку в умовах, пов’язаних з ризиком для життя, вагомий внесок у захист територіальної цілісності і незалежності України, сумлінне та бездоганне служіння українському народу та з нагоди Дня Збройних Сил України військовослужбовців 24 ОМБр м.. Короля Данила очільники району привітали щирими словами та подарували грамоти і цінні подарунки, адже вони гідно захищають терени нашої батьківщини. Це люди, які уособлюють мужність, силу, честь і обов’язок!

«Дякую вам за патріотизм. Немає більш благородної місії, ніж захист свого народу, рідної землі. Служба в лавах Української армії для вас не просто професія, це – найвища честь, покликання. Здоров’я і благополуччя вам! Миру і злагоди! Переконаний, що Україна переможе. Слава Україні! Слава її захисникам!», - зазначив голова Яворівської райдержадміністрації Юрій Шпак.

«Ми горді того, що можемо стояти поруч зі справжніми героями, які не роздумуючи, відстоювали право своєї держави на свободу та незалежність та з честю виконували свій патріотичний обов’язок. Вірю так як і ви, що наступну річницю Дня Збройних Сил України ми будемо відзначати в мирі та спокої», - наголосив голова Яворівської районної ради Микола Романюк. - «Ми повинні бути єдиними, сильними задля майбутнього нашої країни».

Яворівський міський голова Ігор Грабовський подякував військовим за службу та нагородив кількох із них грамотами та цінними подарунками.

На завершення присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять про загиблих Героїв, після очільники району поклали квіти до меморіалу пам’яті військовослужбовців 24 ОМБр ім.. Короля Данила.


















































































Коментарі