Перейти до основного вмісту


У М. ЯВОРОВІ ВІДБУВСЯ ФІНАЛЬНИЙ МАТЧ КУБКА ЯВОРІВСЬКОГО РАЙОНУ ПАМ’ЯТІ ГЕРОЇВ АТО


Сьогодні, 13 листопада, на стадіоні Євгена Смука м. Яворова відбулись фінальні матчі кубка Яворівського району пам’яті Героїв АТО.

Участь у грі взяли команди Немирів – Руда - Краковецька (ФФЯ). Під час гри кожен з учасників показав свої вміння, бажання та цілі, ще раз доказавши, що спорт то сила, мужність і героїзм.

Привітати та нагородити учасників змагань прибули керівник апарату районної державної адміністрації Зоряна Мірило, завідувач сектору з інфраструктурних проектів та захисту довкілля Галина Прядко.

«Ми маємо плекати пам'ять про воїнів АТО, бути вдячними за їх подвиг та мирне небо над нашими головами. Саме завдяки їм та іншим захисникам, котрі боронять територіальну цілісність нашої держави, ми з вами маємо можливість працювати, вчитися і грати у футбол в мирних містах України. Сьогодні з глибокою шаною згадує тих, хто поклав життя за Україну. Ми розуміємо важливість цього турніру для виховання молодого покоління українців і будемо й надалі підтримувати його» - говорить Зоряна Мірило.

А також нагородили Грицана Михайла Миколайовича з ювілеєм грамотою та фірмовим сувеніром.







































































Джерело інформації:

Коментарі