Перейти до основного вмісту

 

СЬОГОДНІ В УКРАЇНІ ВІДЗНАЧАЮТЬ ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ РАДІО, ТЕЛЕБАЧЕННЯ І ЗВ'ЯЗКУ




Шановні працівники радіо, телебачення та зв’язку Яворівщини!

Сердечно вітаю вас із професійним святом!

Ви даруєте людям відчуття причетності до суспільних процесів, задовольняєте їх потреби в об’єктивній та неупередженій інформації, надійному та якісному зв’язку.

У непростий для нашої країни час ваш досвід, високий професіоналізм і компетентність дуже необхідні для об’єднання всього суспільства у прагненні відстояти незалежність України, забезпечити її стабільний розвиток.

Щира подяка вам за постійну увагу до проблем, які турбують людину праці.

Бажаю всім вам міцного здоров'я, миру, добра й злагоди у ваших родинах, подальших творчих здобутків, стабільності й упевненості у дні прийдешньому. Радуйте нас своїми знахідками та досягненнями, будьте креативними й індивідуальними!

З повагою
голова Яворівської районної державної адміністрації 
Юрій Шпак


Шановні працівники радіо, телебачення і зв’язку!

Прийміть найщиріші вітання з професійним святом!

Сучасне життя не можливе без засобів масової комунікації, які Ви уособлюєте. Саме Ви допомагаєте людям вчасно дізнаватися, чим живе світ. Завдяки Вашій професійній та оперативній роботі в оселі кожного українця щодня відкрите інформаційне вікно у світ. 

Це свято об’єднує людей різних професій: журналістів, редакторів, видавців, листонош, операторів, сортувальників – всіх тих, чия благородна праця забезпечує одне з основних прав громадян – право на отримання інформації.

Працюючи на передових інформаційного простору, Ви першими розповідаєте нам про найважливіше, показуєте найцікавіше. І, хоча нерідко така благородна справа є нелегкою, вмієте зберегти інтерес до роботи, творче натхнення та людяність.

Бажаю всім працівникам радіо та зв’язку творчої наснаги, корпоративної солідарності, вдячних споживачів інформаційної продукції та нових професійних досягнень. Міцного здоров’я, радості, добробуту, благополуччя Вам і Вашим родинам !

З повагою, 
голова Яворівської районної ради
Володимир Сичак


«Історія свята розпочалася 16 листопада 1924 року, коли у Харкові в ефір вийшла перша в Україні радіопрограма. Відтоді журналісти та працівники сфери радіо відзначали цей день як професійне свято.

Вітаємо зі святом і бажаємо всім вам професійного зросту, творчих ідей та втілення їх у життя, невичерпної енергії, натхнення і процвітання, здоров’я, гарного настрою сьогодні та завжди.

Хай всі ваші сміливі плани будуть реалізовані!», - Яворівська міська рада.




































Коментарі