Перейти до основного вмісту


ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ КУЛЬТУРИ ТА МАЙСТРИ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА! 


Щиро вітаю з професійним святом всіх, хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати та відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу. Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця, кожної душі, а разом з тим, примножуючи велич нашого краю, своєю плідною творчою працею та силою духу, звеличуєте рідну Україну! 

Люди Вашої професії особливі, бо талант дається не кожному. Щоб успішно працювати у сфері культури, потрібно щодня виявляти ініціативу та творчість, завойовувати серця людей. Невловимою, невидимою силою Ваша робота єднає всіх нас, допомагає зберегти індивідуальність. Просвітницький характер Вашої діяльності несе в собі світло, любов та красу. Ви створюєте людям свято, допомагаєте молодому поколінню долучатися до справжніх витоків української культури, бачити в ній все найкраще й цінне. Адже культура – найважливіша складова нашого життя, яка робить людину особистістю, незримою силою вона формує національну спільність, робить нас неповторними, несхожими на інших. 

Дякую Вам за Вашу працю! Ви докладаєте максимальних зусиль для того, щоб ми могли пишатися нашим краєм. Саме Ви вмієте повести за собою і дорослого, і дитину в світ прекрасного, тому що формуєте унікальний культурний простір, який об’єднує всіх. А головне – робите все для того, аби культура розвивалася, була живою та сучасною.

Бажаю Вам вдячних цінителів Вашої праці, невичерпного натхнення, потужної творчої енергії, з ентузіазмом шукати і втілювати в життя свої приголомшливі ідеї, перетворювати задумане в шедеври! Нехай Ваші діяння будуть гідно нагороджені, а заслуги не залишатимуться непоміченими! Добра Вам, благополуччя, миру та злагоди в кожній родині. Нехай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день Вашого життя буде світлим, сонячним і дарує нові життєві пермоги. Міцного Вам здоров’я, сил та енергії для нових творчих звершень! Нехай ніколи не згасне вогник у Ваших серцях!



З повагою –
адміністратор «Краю мій Яворовий»




























































































Коментарі