Перейти до основного вмісту


«МИ ЗОБОВ’ЯЗАНІ ПРИКЛАСТИ МАКСИМУМ ЗУСИЛЬ ДЛЯ ГІДНОЇ ЗУСТРІЧІ НАШИХ ВОЇНІВ», - ЮРІЙ ШПАК


У понеділок, 9 листопада голова райдержадміністрації Юрій Шпак зустрівся з новопризначеним командиром 24 окремої механізованої бригади імені короля полковником Поступальським Сергієм та Русланом Ліщуком за участі голови Яворівської районної ради Володимиром Сичаком та секретаря міської ради Ольги Созанської щодо урочистої зустрічі військовослужбовців 24-ї окремої механізованої бригади ЗСУ, які повернулися з операції Об’єднаних Сил.

Під час зустрічі обговорили організаційні питання, а саме підготовка урочистої програми для гідної зустрічі тих, хто встали на боротьбу з ворогом, аби відстоювати найдорожче — незалежність своєї батьківщини. 

Отже, 20 листопада 2020 року о 10:00 відбудеться урочиста зустріч КОРОЛІВСЬКОЇ БРИГАДИ, НАШИХ ГЕРОЇВ. Розглянули 2 сценарії проведення урочистої зустрічі в залежності від обмежень карантинної зони: онлайн у 24 ОМБр та урочистою ходою (традиційний).

«Наш обов’язок пам’ятати патріотизм кожного військовослужбовця, який вірно захищає терени своєї Батьківщини. За те, що кожен з них несуть вірність військовій присязі, мужність і героїзм під час виконання бойових завдань в зоні ООС з захисту територіальної цілісності і незалежності України. Ми зобов’язані прикласти максимум зусиль для гідної зустрічі наших воїнів» - говорить Юрій Шпак.

































Коментарі