Перейти до основного вмісту


У СЕЛІ НАКОНЕЧНЕ ПЕРШЕ ВІДБУЛИСЬ ЗАХОДИ ДО ДНЯ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ


Сьогодні, 10 жовтня, в Народному Домі с. Наконечне 1 з дотриманням усіх карантинних норм відбувся захід « Їх душі - горіння і криця» присвячений Дню Захисника України.

Участь у святі взяли заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Іван Собко, голова Яворівської районної державної адміністрації Юрій Шпак та начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту Яворівської райдержадміністрації Наталія Лялюк.

«Сьогодні, дякуємо всім захисникам за захист рідної Батьківщини. Схиляємо голови перед мужністю Героїв, які віддали життя, захищаючи Україну. Дякуємо за відвагу, мужність і героїзм тим, хто пройшов горнило війни та залишився живим» - говорить Іван Собко.

«Вони живі, допоки живе пам'ять про них! Це свято є нагодою ще раз зазирнути до сторінок історії та згадати про звитягу предків, які славетними звершеннями здобували й відстоювали українську свободу і незалежність. Дякую сьогодні кожному із них, а особливо їх батькам, які виховали справжніх патріотів» - наголошує Юрій Шпак.

Також під час заходу Іван Собко вручив нагороду 60 тис. грн за перемогу у конкурсі ТОП-10 Народних Домів Львівщини.

Також у всіх населених пунктах відбудуться заходи на вшанування Героїв та покладання квітів і лампадок до могил Захисників.

Гідно вшануймо наших Героїв.
























































Джерела інформації:


























































































































































































































































































Коментарі