Перейти до основного вмісту

 

У СЕЛІ ЧЕРНИЛЯВА ВІДБУЛОСЬ ВІДКРИТТЯ ТА ОСВЯЧЕННЯ НАРОДНОГО ДОМУ


Сьогодні, 18 жовтня, відбулось відкриття та освячення народного дому с. Чернилява.

Участь у заході взяли голова райдержадміністрації Юрій Шпак, перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Денега, голова районної ради Володими Сичак, начальник відділу культури, молоді та спорту райдержадміністрації Наталія Лялюк.

«Вітаю сьогодні мешканців села з такою чудовою подією. Народний дім - це не просто заклад культури, тут через пісню і слово відбувається духовне єднання поколінь. Тут виростають крила у тих, хто прагне літати і нести свій політ у простір. Цей народний дім мусить мати життя, щоб його мешканці своїми піснями, віршами славили нашу Україну», - говорить Юрій Шпак.

«Крок за кроком ми йшли до втілення свого задуму. Цей шлях був довгим і непростим, але всі разом його подолали і нині маємо можливість насолоджуватися цією непересічною подією. Майбутній центр надання культурних послуг в Яворівській ОТГ, у якому працюватиме і майбутній НАРОДНИЙ вокальний колектив «Калиновий цвіт» та багато інших колективів - це прекрасна подія для усіх мешканців села, а мені, як керівнику, вдвічі приємніше, бо за півтора року на посаді очільниці культури - це вже відкриття 4 такого народного дому у районі», - наголошує начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту Яворівської РДА Наталія Лялюк.

«Бажаю, щоб від сьогоднішнього дня Народний дім завжди був велелюдним, щоб у вашому селі не було якихось негараздів. Нехай завжди панує мир, злагода, достаток на славу вашому селу і усьому українському народу», - говорить Володимир Сичак.

Сьогодні приміщення Народного дому с.Чернилява не впізнати. На його оновлення витрачено чимало сил, задля того, щоб місцеві жителі мали змогу в комфортних умовах проводити святкові заходи та дозвілля.

Варто зазначити, усі використані кошти на капітальний ремонт з районного бюджету.

Коментарі