Перейти до основного вмісту


У ДЕНЬ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ В М. ЯВОРОВІ ВШАНУВАЛИ ПАМ’ЯТЬ ГЕРОЇВ


Сьогодні, 14 жовтня, у м. Яворові біля пам’ятника Героям Небесної Сотні та загиблих в АТО вшанували пам’ять наших захисників, наших Героїв.

Участь у заході взяв голова райдержадміністрації Юрій Шпак, голова районної ради Володимир Сичак, заступник голови міста Яворова Ігор Грабовський, перший заступник голови Віталій Денега, заступник голови райдержадміністрації Володимир Дзюнька, керівника апарату райдержадміністрації Зоряна Мірило.

«День захисника України – це свято нескорених, бо попри всі випробовування, дух українського народу не вдається зламати жодному з ворогів. Захисники держави – це ті, для кого поняття – честь, гідність, сила, витримка і відповідальність – це не просто слова. Це ті хто готовий не на словах, а на ділі повсякчас захищати свою родину, свій народ, свою країну. Сьогодні щиро вам дякуємо. Особливо низький уклін тим, хто відав життя за наше з вами мирне майбутнє! Слава Україні» - говорить Юрій Шпак.

«Найцінніше, що є в нашому житті – це мир, спокій і стабільність. Саме під захистом українських військових, завдяки самовідданості наших бійців, ми спокійно живемо у своїх домівках, трудимося на своїй землі під мирним небом. Кожної миті ми повинні пам’ятати про це, усвідомлювати, що саме наші воїни виборюють для свого народу мирне майбутнє. Схиляю голову перед подвигом захисників, дякую волонтерам та громадськості за небайдужість та активну позицію», - наголосив голова Яворівської районної ради Володимир Сичак.

Всі присутні вшанували полеглих спільною молитвою, хвилиною мовчання і поклали квіти до пам’ятника Героїв Небесної Сотні та полеглих в АТО. Також клонилися матерям, чиї сини на Сході України гідно несуть бойову варту, захищаючи її цілісність і недоторканість.

Під час заходу очільники району за проявлену особисту мужність, стійкість та рішучість при виконанні службових обов'язків та з нагоди Дня Захисника України передали військовослужбовців 24 ОМБр, які зараз на Сході грамоти та цінні подарунками.

На завершення заходу з музичним вітанням для присутніх виступили оркестр 184 Навчального центру.

Також, цього дня керівництво району на могилах всіх загиблих Героїв Яворівщини покладуть квіти та запалять лампадки, аби гідно відати шану в їхню пам'ять.

Герої живі, допоки живе пам'ять про них!










































  







































Джерела інформації:













































































































































































































































































































































































Коментарі