Перейти до основного вмісту


У 184 НАВЧАЛЬНОМУ ЦЕНТРІ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ ПРИВІТАЛИ З ДНЕМ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ


14 жовтня в нашій країні відзначається День Захисника України – свято, що увібрало в себе багаті й славні козацькі традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі впродовж усієї багатовікової української історії.

Сьогодні, 13 жовтня, у 184 навчальному центрі відбулись заходів до Дня захисника України.

Голова райдержадміністрації Юрій Шпак та голова районної ради Володимир Сичак привітали військовослужбовців та за зразкову дисципліну, сумлінне виконання службових і військових обов’язків та з нагоди відзначення Дня захисника України нагородили грамотами та цінними подарунками.

«Схилімо голови перед твердою волею та героїзмом наших Героїв, перед тими, хто зі зброєю в руках боронив та боронить нашу землю. Усвідомлюючи своє високе призначення - охороняти життя та мирну працю свого народу, сьогоднішнє покоління героїв сучасної історії України бере приклад із своїх попередників. Адже любов до рідної землі та батьківської хати, повага до українських традицій та рідної мови передалася їм у спадок та ні за яких обставин не можуть бути знеціненими. Велика подяка вам сьогодні» - говорить Юрій Шпак.

Вітаючи присутніх зі святом, голова Яворівської районної ради Володимир Сичак зазначив: «Ми пишаємось вами, вашою мужністю та патріотизмом і відчуваємо глибоку вдячність за професіоналізм, відвагу та відданість обов’язку, які ви демонструєте в цих нелегких обставинах. Я дякую всім, хто стоїть сьогодні на захисті нашої держави, усім тим, хто за покликанням серця в такий відповідальний для держави період став до лав захисників рідної землі. Здоров’я вам, миру, сімейного затишку і добра!».

Також у заході взяли участь керівник апарату райдержадміністрац Зоряна Мірило, заступник голови райдержадміністрації Володимир Дзюнька, заступник голови районної ради Володимир Мацелюх.

























 

Джерела інформації:
















































































































































































































Коментарі