Перейти до основного вмісту


СЬОГОДНІ ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ З РОДИНАМИ ЗАГИБЛИХ В АТО ТА ГЕРОЯМИ НЕБЕСНОЇ СОТНІ


Сьогодні, 15 жовтня, голова Яворівської райдержадміністрації Юрій Шпак та голова районної ради Володимир Сичак  зустрілися з батьками та дружинами загиблих АТО та родинами Героїв небесної Сотні, аби вклонитись та подякувати за подвиг їхніх синів та чоловіків, які омили високе звання Захисника власною кров’ю.

Батьки загиблих звернулися до присутніх представників органів виконавчої влади та озвучили питання, які їх найбільше хвилюють.

Відповідно до усіх порушених питань обговорені можливі шляхи їх вирішення та прийняті відповідні рішення.

Підсумовуючи проведену зустріч керівники району подякували матерям за подвиг їхніх синів.

«Велика Вам подяка, за ваших захисників. Допоки ми живі, житиме пам'ять про кожного з них. Ваші близькі та рідні люди стали прикладом для нових поколінь. Ви виховали патріотів" - говорить Юрій Шпак.

«Ніщо не може зменшити біль ваших втрат. Війна забрала у вас найцінніше – рідних і близьких людей», - говорить Володимир Сичак. – «Біль рідних за синами, чоловіками, батьками – вічний».

Зустріч пройшла в формі діалогу про подальшу співпрацю, де кожен вислухав один одного і отримав відповіді на поставленні питання.

На завершення зустрічі голова райдержадміністрації Юрій Шпак наголосив, що готовий до співпраці та підтримки родин зі сторони влади.

На завершення присутні молитовно вшанували усіх полеглих Героїв України, а також керівництво району вручили подарунки з нагоди Дня захисника України.

Ніхто і ніколи не має права забути, на який подвиг заради нас пішли звичайні і надзвичайні хлопці, мужні воїни, славні сини України. Їхні батьки виховали справжніх патріотів. Герої не вмирають!














































Джерела інформації:












































































































































Коментарі