Перейти до основного вмісту

 

СЬОГОДНІ, 7 ЖОВТНЯ 2020 РОКУ, СВОЄ 39-РІЧЧЯ ВІДЗНАЧАЄ ПРЕОСВЯЩЕННИЙ ВЛАДИКА СТЕПАН СУС


Сьогодні, 7 жовтня 2020 року, своє 39-річчя відзначає преосвященний владика Степан Сус, єпископ Курії Києво-Галицького Верховного Архиєпископства, титулярний єпископ Зігріса та Голова Пасторально-міграційного відділу УГКЦ.

"Дорогий Владико, ми щасливі, що працюємо під Вашим керівництвом, наймолодшого єпископа у всій Католицькій Церкві, який йде в ногу з часом і шукає найсучасніших душпастирських підходів, щоби охопити духовною опікою кожного вірного УГКЦ, як далеко б він не знаходився від України. Початок Вашого служіння збігся з непростим часом карантинних обмежень, і навіть в цих умовах Ви знаходите можливість і словом, і ділом нести Христа українцям у різних куточках світу.

Нехай Ваш запал і енергія завжди підживлюються з невичерпного джерела! Нехай Ваша непохитна і глибока віра у поєднанні з оптимізмом заряджають серця і душі всіх навколо! Нехай Господь допомагає Вам у всіх Ваших добрих і численних починаннях! Міцного здоров’я, многая літа і радості в кожному дні!", - йдеться в офіційному привітанні від команди Пасторально-міграційного відділу УГКЦ.

Більше про життя і діяльність преосвященного владики Степана Суса можна дізнатися за посиланням: https://synod.ugcc.ua/data/vladyka-stepan-sus-2269/







































Джерело інформації:
































































































































































Коментарі