Перейти до основного вмісту


ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ!


Щорічно в першу неділю листопада своє професійне свято відзначаєть працівники соціальної сфери.

Соціальна робота - це мистецтво налагоджувати зв'язки між людьми. День працівника соціальної сфери - професійне свято, яке по праву належить тим, хто виявляє милосердя, людяність, створює добро не тільки зі службового обов'язку, а й за велінням совісті та покликом душі. Це чудова нагода висловити вдячність тим, хто обрав таку потрібну та благородну сферу діяльності – соціальний захист населення нашого краю. 

Шановні працівники соціальної сфери, щоденна Ваша відповідальна та нелегка праця в системі соціального захисту дарує сенс життя мешканцям нашої Яворівщини. Ви не байдужі до людських проблем, завжди відкриті для спілкування з тими, хто потребує вашої допомоги. Піклуючись про людину, її майбутнє, забезпечуючи надання соціальних гарантій і допомоги тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації, Ви робите вагомий внесок у розбудову демократичного, громадянського суспільства. 

Нехай множаться Ваші добрі вчинки, здійснюються найкращі плани та задуми, а людська шана додає сили та наснаги для подальшої успішної роботи, тому що навчитися розуміти ближнього та з відкритим серцем подати руку допомоги – ось найважливіші та найактуальніші завдання сьогодення.

Сердечно бажаю Вам і Вашим родинам міцного здоров’я, щастя, радості, невичерпної життєвої сили, оптимізму. Нехай добро, зроблене Вами, повертається до Вас сторицею !!!


Із повагою -
адміністратор «Краю мій Яворовий»





















































































Коментарі