Перейти до основного вмісту


НА ЯВОРІВЩИНІ ВІДЗНАЧИЛИ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ БІБЛІОТЕК


Сьогодні, 1 жовтня, в РНД «Сокіл» м. Яворова відбулись урочисті заходи з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек.

«Від імені керівництва обласної адміністрації щиро вітаємо вас з професійним святом. Сучасні бібліотеки, які є на Яворівщині – це інноваційні та прогресивні, в яких реалізуються різні проєкти і програми. Зараз як ніколи особливо актуальні сучасні бібліотеки, адже це місця, де є мотивація до розвитку та здобування знання. Наш конкурс топ-10 народних домів і мистецьких шкіл доповниться наступного року конкурсом інноваційних бібліотек. Ви - ті, хто дарують знання, прищеплюють любов до музики та літератури, відкривають двері у світ науки та мистецтва. Здоров’я вам міцного, гарного настрою, Хай Господь нам допомагає та береже у подальшій спільні праці» - говорить Іван Собко.

«Це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки в житті суспільства. Ви безпосередньо є хранителями цього духовного скарбу. То що ви робите, є надзвичайно важливо. Зі святом вас, добра, достатку, Божої ласки, опіки Матінки Божої у ваших справах і всіх гараздів» - зазначив Юрій Шпак.

Голова Яворівської районної ради Володимир Сичак відзначив надзвичайно важливу роль бібліотекарів у вихованні сучасного підростаючого покоління у дусі патріотизму та побажав їм творчої наснаги, міцного здоров’я, щастя, миру і нових успіхів у благородній просвітницькій справі. А також привітав з Міжнародним Днем музики всіх шанувальників цього прекрасного виду мистецтва. Побажав краси та гармонії, радості творчості та великої насолоди від спілкування з багатогранних світом музики, який був і залишиться на всі часи одним з прекрасніших естетичних цінностей людства!

Кращі працівники бібліотечної справи відзначені Почесними грамотами Яворівської райдержадміністрації, Яворівської районної ради та відділу культури туризму, молоді та спорту райдержадміністрації.

Також під час заходу відбулася постановка танцю Берегиня роду, в якому учасниці продемонстрували в’язання українських хусток.





































Джерела інформації:





















































































































































Коментарі