Перейти до основного вмісту


НА ЯВОРІВЩИНІ ПРИВІТАЛИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ


У четвер, 1 жовтня, в сесійні зали районної ради відбулись урочисті заходи, присвячені Дню працівників освіти.

З вітальним словом до присутніх звернулись заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Іван Собко, голова районної державної адміністрації Юрій Шпак, голова районної ради Володимир Сичак.

«Шановні освітяни! Яворівщина є лідером за досягненнями розвитку освіти, і це ваша заслуга. Від імені голови адміністрації Максима Козицького, від мене особисто щиро вітаю вас. Будьте завжди веселі, здорові, життєрадісні, і нехай ваша праця буде справедливо пошанована» - говорить Іван Собко.

«Ваша праця є надзвичайно важлива, вона неоцінима. Завдяки вам, ми спілкуємось українською мовою, завдяки вам, нас закарбовані традиції нашої батьківщини. Ви ті, хто щедро діляться своїми знаннями, своєю любов'ю та невтомною працею допомагаєте пізнавати світ. Сьогодні бажаємо всім Вам доброго здоров’я, щастя, миру, оптимізму, добра, успіхів і впевненості у своїх силах. » - говорить Юрій Шпак.

«Саме вчитель, педагог, вихователь формує особистість, дає необхідні знання, що створює основу творчої людської діяльності в усіх сферах – економіці, політиці, мистецтві. А отже, у руках учителя, без перебільшення, наше майбутнє», – зазначив Володимир Сичак. – «Яворівщина має чимало освітянських досягнень, перемог і цінних надбань, зокрема це стосується участі школярів в олімпіадах, конкурсах, турнірах, змаганнях різних рівнів, високого визнання педагогічних працівників».

Опісля вітань та побажань керівників району, за активне залучення позабюджетних коштів, підготовку та реалізацію проєктів, створення належного естетичного інтер’єру школи, за вагомі досягнення в роботі з обдарованими учнями, високий рейтинг серед шкіл району з предметних учнівських олімпіад та результативну працю щодо підготовки випускників до складання ЗНО педагогічні колективи району нагородили грамотами.

Шістьом кращим школам Яворівщини вручили телевізори.

На завершення заходу для присутніх лунали музичні привітання.























































Джерела інформації:


























































Коментарі