Перейти до основного вмісту


ЧЕРНИЛЯВСЬКА ЗОШ І-ІІІ СТ. ІМЕНІ ТЕОДОРА ПЕРУНА СВЯТКУЄ СВІЙ 30-РІЧНИЙ ЮВІЛЕЙ


30-річний ювілей – не звичайний ювілей, а ювілей домівки поколінь. Одні навчали, інші навчались. Школа – це не тільки стіни, насамперед, це – дух, пам’ять, традиції, наступність поколінь. Це ті педагоги, хто щодня переступає поріг, сіючи зерна доброго, розумного, вічного, й ті, кого вже немає сьогодні, але завжди живуть вони в пам’яті учнів та колег, і вчителі-пенсіонери, для яких найвища нагорода в житті – успіхи колишніх вихованців, їхні щирі слова подяки. Це учителі-ветерани праці, які нині перебувають на заслуженому відпочинку. Праця кожного з них – це сторінки історії школи.

Так, завжди затишна і світла, тепла і привітна Чернилявська ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Теодора Перуна уже 30 років приймає в свої стіни як педагогів, так і школярів. У 1990 році поріг школи переступили перші вихованці, які і вдихнули в неї життя.

«У кожного є визначні місця, до яких завжди з радістю повертаєшся: це рідне місто, батьківський хата і рідна школа, де минули безтурботні, цікаві, неповторні роки дитинства та юності. Школа пам’ятає усіх, хто все своє життя без залишку віддав найпрекраснішому на Землі – вихованню дітей, формуванню майбутнього, у якому нам усім жити», - звернувся з вітальним словом до присутніх голова Яворівської районної ради Володимир Сичак.

Тож, 2 жовтня, з нагоди 30-річного ювілею цього чудового навчального закладу, відбулося справжнє свято. Урочисто, але по-домашньому тепло відсвяткували день народження рідної школи вчителі, ветерани педагогічної праці, випускники різних років, учні, батьки та почесні гості.
































Джерело інформації:



























































































Коментарі