Перейти до основного вмісту

 

«БЛАГОСЛОВЕННА ТА ДЕРЖАВА, ЩО МАЄ ВІДДАНИХ СИНІВ» - ЯВОРІВСЬКА ЦРБ ІМ. ЮРІЯ ЛИПИ ПІДГОТУВАЛА БІБЛІОГРАФІЧНИЙ ОГЛЯД ВИДАНЬ


14 жовтня наша Батьківщина буде відзначати День захисника України – свято пам’яті про наших гордих предків, які пером і словом, вогнем і мечем виборювали право на незалежність рідної держави, усіх Героїв сьогодення, які хоробро боронять кордони України. Свято Покрови – покровительки українського козацтва та українських військових, День українського козацтва – свято вшанування козацької доблесті та звитяги.

З метою вшанування мужності й героїзму захисників незалежності та територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг українського народу, сприяння подальшому зміцненню духу патріотизму Яворівська ЦРБ ім. Юрія Липи підготувала бібліографічний огляд видань. Наша пам'ять про славне минуле має підкріплюватись корисними справами, добрими вчинками. Ми маємо бути достойними тих славних лицарів, запорозьких козаків, оборонців рідної землі і тих воїнів, які в наш час загинули за волю України!

І в цьому нам допоможе книга. Приходьте в бібліотеку, "...беріть скарби нетлінні в руки" читайте, вивчайте, пам'ятайте і ніколи не забувайте, якого ми роду діти.

















































Джерело інформації:




























































































Коментарі