Перейти до основного вмісту


150 000 ГРН ВИДІЛЕНО З РАЙОННОГО БЮДЖЕТУ ДЛЯ 252 ОДИНОКИХ ГРОМАДЯН ТА ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ


За ініціативи районної державної адміністрації з районного бюджету на закупівлю картоплі та овочів на зимовий період буде надано грошову матеріальну допомогу для 252 одиноких громадян та осіб з інвалідністю району на суму 150000 грн по 595 грн кожному, а саме, для жителів м. Яворів, м. Новояворівськ, селищ: Івано- Франкове, смт Шкло, смт Краковець, смт Немирів.

Станом на 5 жовтня 2020 року з районного бюджету для одиноких громадян та осіб з інвалідністю, які обслуговуються Яворівським районним територіальним центром соціального обслуговування надано натуральної грошової допомоги на суму 168 489 грн, в тому числі харчові продукти – 151993 грн, медикаменти – 4500 грн, засоби гігієни - 11996 грн. Крім цього, надано грошової допомоги малозабезпеченим громадянам на суму 157000 грн із них: на Великодні свята – 150000 грн, та важкохворим надано грошової допомоги в сумі 7000 грн., які перенесли операції. В терцентрі діє Банк речей для малозабезпечених громадян та осіб з інвалідністю також діє пункт прокату протезно-ортопедичних виробів.

Яворівська районна державна адміністрація звернулась до голів органів місцевого самоврядування також долучитись і забезпечити потребуючих людей в їхній місцевості харчові продукти (картопля, морква, буряк). Адже, турбота про людей похилого віку — справа всього суспільства.

























Джерело інформації:



























































































































Коментарі