Перейти до основного вмісту


ЗАВЕРШИЛОСЬ МІЖНАРОДНЕ УКРАЇНСЬКО-АМЕРИКАНСЬКЕ ВІЙСЬКОВЕ НАВЧАННЯ RAPID TRIDENT 2020


25 вересня на Львівщині офіційно завершилось українсько-американське командно-штабне навчання із залученням військ Rapid Trident 2020. Міжнародні військові тренування тривали десять днів на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки, що у Яворівському районі.

Офіційна церемонія закриття відбулась на стадіоні Центрального містечка Центру. В навчанні взяли участь військовослужбовці України, США, Великої Британії, Канади, Польщі, Румунії, Литви, Німеччини, Данії, Румунії, представники командування LITPOLUKRBRIG, а також підрозділи сектору безпеки України.

– Завдання, які були визначені для кожного підрозділу на навчанні, – виконані, – повідомив співкерівник Rapid Trident 2020 з української сторони полковник Дмитро Красільніков. – Кожен із вас зробить висновки, що потрібно покращити в особистій підготовці. Ми ще раз переконались – чим більше тренуватись та займатись – тим кращий вишкіл. А це – завжди перемога.

Співкерівник навчання з американської сторони полковник Майкл Хансон запевнив, що кожен учасник доклав максимум зусиль задля досягнення позитивного результату.

– Тут зібралось багато іноземних військових підрозділів, озброєння та військової техніки, – зазначив полковник Хансон. – І лише рішучість, командна робота та воля до самовдосконалення принесли всім нам відмінний результат. Я можу вам з упевненістю сказати, що наше майбутнє в безпеці.

Учасники церемонії закриття виконали національні гімни України та Сполучених Штатів Америки, а співкерівники навчання нагородили відзнаками та сертифікатами найкращих військовослужбовців.

Фото та відео автора





















Джерела інформації:













































































Коментарі