Перейти до основного вмісту

ВІТАЄМО ГЕРОЇВ, ЯКІ ЩОДНЯ РЯТУЮТЬ ЛЮДСЬКІ ЖИТТЯ



Вітання від Яворівської районної державної адміністрації, Яворівської районної ради, Яворівської міської ради

«Щиро вітаємо рятівників, працівників цивільного захисту та пожежної охорони Яворівщини з професійним святом – Днем рятівника!

День рятівника є професійним святом не тільки працівників усіх аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, інших спеціальних формувань, але також громадян, які внесли свій вагомий внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров’я людей.

Представники ДСНС гідно виконують поставлені перед ними завдання – щодня приборкують сотні пожеж, протистоять повеням, епідеміям і пандеміям, буревіям і зсувам ґрунту, вибухам газу і снігопадам, автомобільним та будь-яким іншим аваріям, а головне – рятують життя людей.

Щиро дякуємо за вашу сміливість, вірність обов’язку, постійну бойову готовність до боротьби з безжалісними стихіями.

Міцного здоров’я вам і вашим родинам, добробут, наснаги, витримки та подальших успіхів в ім’я миру, спокою та безпеки наших громадян», - Яворівська районна державна адміністрація.


ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ТА ВЕТЕРАНИ СЛУЖБИ НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ!

Щиро вітаю усіх рятувальників, працівників цивільного захисту та ветеранів Яворового краю з професійним святом - Днем рятівника!

Ви – люди мужньої професії, яка потребує відваги і самовідданості. На вас покладено надзвичайно почесний та відповідальний обов’язок— охороняти безпеку жителів нашого району, адже немає нічого дорожчого ніж життя людини.

«Запобігти! Врятувати! Допомогти!» – ці слова є девізом вашої служби, який засвідчує гуманність та жертовність вашої професії. Тож нехай ваша відданість справі, готовність захищати національні багатства, і насамперед здоров’я і життя людей, надихають вас на нові досягнення.

Сердечно зичу міцного здоров’я, добробуту, родинного щастя, сил та успіхів у вашій сповненій тривог та небезпек службі, нових сил та натхнення у щоденній праці задля підвищення безпеки громадян України!

З найкращими побажаннями,
голова Яворівської районної ради 
Володимир Сичак


«Шановні рятувальники! Щиро вітаємо Вас із професійним святом!

День рятівника – свято мужніх, сильних та відважних людей, безстрашних героїв, які готові прийти на допомогу всім, хто опинився в біді.

Дякуємо Вам за вірність обов’язку, за постійну готовність до боротьби з незваним лихом, за те, що вдень і вночі стоїте на варті безпеки.

Бажаємо Вам мирного неба, міцного здоров’я, якомога менше тривожних викликів і безсонних ночей!», - Яворівська міська рада.

















Джерела інформації:
































































Коментарі