Перейти до основного вмісту


«ТЕПЛО БУДЕ! НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ БУДУТЬ ПРИЙНЯТІ ВСІ РІШЕННЯ, ЩОБ ПІДПРИЄМСТВА ЗАПРАЦЮВАЛИ І ВВІЙШЛИ НОРМАЛЬНО В ОПАЛЮВАЛЬНИЙ СЕЗОН», - РОСТИСЛАВ ТІСТИК


«Великий день для мешканців Новояворівська та Нового Роздолу! Тепло буде!

Важливий #лонгрід.

Вищий антикорупційний суд виніс 2 ухвали:

Арештував усе майно ТзОВ Енергія - Новий Розділ і передав в користування Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів та здійснення заходів з управління ними. 

Тобто, так звана АРМА отримала тепер в управління все майно ТЗОВ “Енергія - Новояворівськ” і “Енергія - Новий Розділ”.

Найближчим часом будуть прийняті всі швидкі рішення, щоб підприємства запрацювали і ввійшли нормально в опалювальний сезон, без зривів і ризиків техногенної кризи (як це відбулося минулого року у Новому Роздолі).

Як народний депутат приклав багато зусиль, аби ця ситуація була на контролі в Уряду, за що безпосередньо вдячний Прем’єр-міністру України - Денису Шмигалю та Міністру Кабінету Мністрів Олегу Немчінову. На сьогодні ухвалене оперативне рішення!

Маю надію, що Національна агенція розпорядиться активами таким чином, що в найближчі 2-3 тижні робота комунальних підприємств налагодиться і міста будуть забезпечені теплом та гарячою водою на весь опалювальний сезон!

Це велика перемога! 

Радий, що мої зусилля як народного депутата, що прикладаю в інтересах громад, конвертуються в реальні результати справ!», - повідомляє на своїй сторінці у Facebook народний депутат України Ростислав Тістик.













































Джерело інформації:












































































































































































Коментарі