Перейти до основного вмісту


СЬОГОДНІ ФАРМАЦЕВТИ СВЯТКУЮТЬ СВОЄ ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТО


День фармацевтичного працівника - професійне свято всіх працівників фармацевтичної галузі, що відзначається щорічно в третю суботу вересня.

Встановлено Указом Президента України “Про День фармацевтичного працівника” від 7.09.1999 р. № 1128/99 на знак визнання суттєвого внеску працівників фармацевтичної галузі в охорону здоров’я населення держави.

Фахові фармацевти - це невід’ємна складова якісного та оперативного функціонування державної системи охорони здоров’я. Фармацевти та лікарі крокують пліч-о-пліч, аби створювати безпечні та ефективні лікарські засоби та рятувати життя людей.

Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята! Нехай щастям і любов'ю наповнюється кожен день Вашого життя, а праця на благо людей приносить задоволення і радість. Нових ідей і перемог, надійних партнерів і вірних друзів, процвітання, удачі, добробуту та міцного здоров'я Вам і Вашим родинам!

Бажаємо всім, хто присвятив своє життя служінню ідеалам добра та людяності, невичерпності сил і завзяття, творчої наснаги у нашій важливій праці!


























































Джерела інформації:
Краю мій Яворовий
















































Коментарі