Перейти до основного вмісту


НА ЯВОРІВЩИНІ ПРИВІТАЛИ ТА НАГОРОДИЛИ СПОРТСМЕНІВ РАЙОНУ


У четвер, 24 вересня, у м. Нововяворівську відбувся День фізичної культури та спорту

Перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Денега, голова районної ради Володимир Сичак за вагомий особистий внесок у розвиток галузі Фізичної культури та спорту на Яворівщині, високі спортивні досягнення і з нагоди - Дня фізичної культури та спорту привітали спортсменів та нагородили грамотами, грошовими винагородами і цінними подарунками.

«Спорт є важливим елементом в розвитку стратегії України в молоді та загалом суспільства. Яворівщина завжди славилась переможцями не лише районних змагань, а й обласних. Хочу привітати усіх хто дотичний до того свята. Дякую вам, за плідну працю, бажаю міцного здоров’я, наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот, вдалих стартів і перемог» - говорить Віталій Денега.

«Приємно відзначати високі досягнення наших спортсменів. Ви дійсно живете спортом, своєю справою і мотивуєте нас власним прикладом», - говорить Володимир Сичак.

Під час заходу для учасників звучали музичні подарунки, а саме: Укр. народний танець «Козачок» - народний танцювальний колектив «Весна»; Любов Пелещак, дитяча вокальна студія «Жуки»; Денис Ширяєв та нар. танцювальний колектив «Весна».






























































































































Коментарі