Перейти до основного вмісту


ТРЕНЕР ІЗ М. ЯВОРОВА ВІКТОР ПОГРЕБІНСЬКИЙ ЗДОБУВ ПЕРШЕ МІСЦЕ НА ЧЕМПІОНАТІ УКРАЇНИ СЕРЕД ВЕТЕРАНІВ ІЗ ПАУЕРЛІФТИНГУ


Першу сходинку п’єдесталу під час Чемпіонату України серед ветеранів із пауерліфтингу підкорив Віктор Погребінський.

Через пандемію COVID-19 відмінено змагання «Європа», в яких мала брати участь спортсменка із пауерліфтингу Яворівської дитячо-юнацької спортивної школи Ірина Квас, а у змаганнях «Світ Норвегія» - Софія Станько та Марія Полянська.

Однак, відбувся Чемпіонат України серед ветеранів у м. Мангуші, що на Донеччині: перше місце здобув тренер із Яворова Віктор Анатолійович Погребінський, з чим ми його і вітаємо.

За словами Віктора Погребінського, відновлюються обласні змагання, які відбудуться 3-4 жовтня на Кубок СКІФ м. Львів, а також - відбіркові на Чемпіонат України. 12 кращих спортсменів-яворівчан - Ірина Квас, Остап Косик, Василь Нечай, Софія Станько, Марія Полянська, Софія Бздир готуються виступити в складі збірної України на міжнародних змаганнях.

«А на Кубку виступатиме збірна ветеранів Яворівщини - перший раз за багато років. У цьому турнірі візьме участь Андрій Станько, майстер спорту України, який, до речі, є батьком відомої спортсменки Софії Станько. 

Принагідно зазначу, що спортивний зал в Яворові для занять пауерліфтингом - відкритий для всіх бажаючих. Проводимо набір дівчат і хлопців, 2006 року народження та молодших», - наголосив у коментарі «Яворівському голосу Плюс» яворівський тренер із пауерліфтингу Віктор Погребінський.





































Джерело інформації:











































































































Коментарі