Перейти до основного вмісту


ФК «ШКЛО-ВЕТЕРАНИ» ОТРИМАЛИ НОВУ ФОРМУ


В Яворівському районі вже стало доброю традицією підтримувати спортсменів, надавати їм усіляку допомогу та підтримку. Тож сьогодні, 2 вересня, керівництво Яворівського району заступник голови Яворівської райдержадміністрації Володимир Дзюнька, керівник апарату Зоряна Мірило та заступник голови районної ради Володимир Мацелюх вручили нові комплекти ігрової форми та спортивні костюми ФК «ШКЛО-ВЕТЕРАНИ», які нещодавно стали переможцями Всеукраїнських фінальних змагань з футболу серед команд ветеранів віком 40-49 років.

«Переконаний, що подарунок стане для вас стимулом до нових перемог, а яскрава форма принесе удачу. Ви багато років займаєтесь з бажанням, вдосконалюєте майстерність та техніку гри. Тож бажаю, щоб ваша команда показувала хороший результат», - зазначив заступник голови Яворівської районної ради Володимир Мацелюх.

Нову ігрову форму та спортивні костюми придбано за кошти районного бюджету у сумі 20 тис.грн., а також було виділено кошти на виїзд футбольної команди для участі у Всеукраїнських фінальних змаганнях з футболу серед ветеранів віком 40-49 років у сумі 50 тис.грн.























































Джерела інформації:



































Коментарі