Перейти до основного вмісту


ЛЬВІВСЬКА ОДА СКЕРУВАЛА ДО ЛОР ПРОЕКТ РІШЕННЯ «ПРО ПЕРЕДАЧУ НЕРУХОМОГО МАЙНА В ОПЕРАТИВНЕ УПРАВЛІННЯ КНП ЯРР ЛО «НЕМИРІВСЬКА МІСЬКА ЛІКАРНЯ»


Голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький, заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Іван Собко виконали те, що обіцяли колишнім працівникам «Львівського обласного протитуберкульозного санаторію» та скерували до Львівської обласної ради проект Рішення «Про передачу нерухомого майна в оперативне управління комунальному некомерційному підприємству Яворівської районної ради Львівської області «Немирівська міська лікарня» до розгляду на черговому засіданні Львівської обласної ради.

Нагадаємо: 

Нещодавно в Немирові закрили туберкульозний санаторій, який утримувала Львівська обласна рада. Зараз він не діє, його приміщення пустують. Львівська обласна державна адміністрація та обласна рада підтримують ідею передати ці приміщення і земельну ділянку для розширення паліативного відділення. Яворівська районна влада, в свою чергу, готова взяти на утримання цю структуру, адже це дозволить створити 150 ліжкомісць. І закриє потреби району, а можливо і інших районів, у наданні послуг людям з важкими хворобами. До того ж завдяки розширенню буде створено понад 100 нових робочих місць. На Яворівщині справді є проблема з наданням медичної допомоги людям з тяжкими хворобами. На весь район - одне паліативне відділення в Немирові - у міській лікарні (Комунальне некомерційне підприємство Яворівської райради Львівської області "Немирівська міська лікарня"). Таке розширення не буде обтяжливим для місцевого бюджету. За попередніми розрахунками, якщо всі 150 місць будуть заповнені, видатки на утримання відділення будуть в межах надходжень від НСЗУ. Видатки на оновлення матеріально-технічної бази заклад планує провести за рахунок коштів ЗНСЗУ, районного бюджету, міжбюджетних трансфертів та надходжень коштів благодійної допомоги.

































Джерело інформації:










































































Коментарі