Перейти до основного вмісту


ПОЖЕЖНА БЕЗПЕКА – ЦЕ НЕ РЕЗУЛЬТАТ, А ПОСТІЙНИЙ ПРОЦЕС!


На території району все частіше виникають пожежі в житловому секторі, внаслідок пожеж гине та страждає значна кількість людей. З початку року виникло 333 пожежі, 3 особи загинуло і 2 особи травмовано. В дим та попіл перетворюються цінності на мільярди гривень. Багато людей не дотримуються на практиці правил пожежної безпеки і згадують про них, коли вже нічого не можна виправити. 

Людське життя є найбільшою цінністю, тож застерегти кількість загорянь у житловому секторі та зробити життя громадян по-справжньому безпечним – одне з головних завдань для рятувальників. Якщо виникла пожежа – рахунок часу йде на секунди. Не панікуйте та остерігайтеся: високої температури, задимленості, обвалу конструкцій будинків і споруд, вибухів технологічного обладнання і приладів, падіння обгорілих дерев і провалів. Знайте де знаходяться засоби пожежогасіння та вмійте ними користуватися. 

Шановні мешканці району! Запобігання пожежам у ваших домівках - справа кожного. Будьте обережні з вогнем. Дотримуйтесь елементарних правил пожежної та особистої безпеки.




























Джерело інформації:



















































Коментарі