Перейти до основного вмісту


НА ЯВОРІВЩИНІ ПРИВІТАЛИ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ ВІЙСЬКОВОЇ РОЗВІДКИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ


Сьогодні, 7 вересня, у 49 навчальному центрі розвідки 184-го навчального центру відбулись заходи до Дня військової розвідки України. 

З нагоди професійного свята перший заступник голови районної державної адміністрації Віталій Денега та заступник районної ради Володимир Мацелюх за зразкову дисципліни, сумлінне виконання службових та військових обов’язків та з нагоди відзначення Дня військової розвідки України привітали та нагородили грамотами і цінними подарунками військовослужбовців. 

«Дорога військова українська розвідка, щиро вітаю вас з нагоди надзвичайно важливого свята. Ваша праця є клопітка і не замінна для звичайного цивільного населення, але є надзвичайно важлива для всієї української армії і безпеки України. Цей день хочу побажати вам миру та спокою. Нехай ваші сім’ї будуть спокійні за вас, а держава грамотно турбується про ваш фінансовий стан і вашу безпеку. Дякую щиро вам. Слава Україні» - говорить Віталій Денега.

«Сьогодні ми також схиляємо голови перед розвідниками, які віддали свої життя за свободу, мир і спокій у нашій державі», - говорить заступник голови Яворівської районної ради Володимир Мацелюх. - «Я вдячний кожному з вас за високий професіоналізм, патріотизм і компетентність. Знаю, що не лише армія, а й усі громадяни можуть вам довірити своє життя. І ми обов’язково здобудемо перемогу!».

Їхні дії не афішуються, але ми добре розуміємо, яку важливу роль розвідники відіграють в оновленому українському війську. Дякуємо за героїзм і відданість Україні та її народу.

Святковий захід продовжився виступом оркестру 184 Навчального центру.

Коментарі