Перейти до основного вмісту


#ПОБАЧИВ_ПРИБЕРИ - ПРАЦІВНИКИ ВІДДІЛУ КУЛЬТУРИ, ТУРИЗМУ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ЯВОРІВСЬКОЇ РДА ТА РНД «СОКІЛ» ДОЛУЧИЛИСЯ ДО ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ПРИБИРАННЯ - ЧАСТИНА 1


Працівники відділу культури, туризму, молоді та спорту Яворівської РДА та РНД «Сокіл» долучились до прибирання пам’ятника Героям Небесної Сотні та АТО в м.Яворові на підтримку Всесвітньої акції "Побачив? Прибери!".

19 вересня 2020 року о 10:00 Україна разом із мільйонами активістів зі 180 країн світу вийшла на Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day». В акції беруть участь люди, незалежно від віку та географії. Українці із міст та містечок, сіл та селищ об’єднаються заради досягнення спільної мети – порятунку планети від сміття.

«У рамках акції реалізується кампанія «Побачив? Прибери!». Загальна ідея акції полягає в тому, щоб допомогти людям помітити глобальну проблему зі сміттям в навколишньому середовищі, разом зменшувати забруднення та не утворювати відходи, які сотні років будуть засмічувати Землю. Зробимо Україну чистою разом!».




































































Джерело інформації:



























































Коментарі