Перейти до основного вмісту


1 ВЕРЕСНЯ 2020 РОКУ - ОСВІТНІ ЗАКЛАДИ ЯВОРІВСЬКОГО РАЙОНУ РОЗПОЧАЛИ НАВЧАННЯ В УМОВАХ ПАНДЕМІЇ


1 вересня 2020 року є дуже незвичним для учнів та вчителів, адже вперше школа розпочала навчання в умовах пандемії.

Керівництво району відвідали школи, щоб привітати учнів і вчителів та особисто переконатися в дотриманні карантинних заходів в освітніх закладах.

«Сьогодні, з нагоди 1 вересня, мав честь відвідати навчальні заклади: с. Наконечне Друге, с. Віжомля та с. Бунів, щоб привітати учнів та вчителів із початком навчального року та особисто переконатися в дотриманні карантинних заходів.

Навчання в умовах пандемії – це випробування як для дітей, так і для батьків та вчителів. Ми повинні насамперед дбати про здоров’я і безпеку кожного з нас і дотримуватись всіх вимог та рекомендацій МОЗ.

Бажаю усім школярам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Я переконаний, що ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті, а сприятимуть цьому – високі стандарти української освіти, рівні можливості в її здобутті для кожної дитини.

Новий 2020/2021 старує. Нехай він буде цікавим і безпечним для кожної дитини», - перший заступник голови Яворівської райдержадміністрації Віталій Денега.

Також голова Яворівської районної ради Володимир Сичак у День знань відвідав Новинську ЗОШ І-ІІ ст. ім. Тараса Пазина.

Традиційно у перший день осені школярі після літніх канікул повертаються за парти. Однак, для деяких дітей і вчителі, і класні кімнати, і дзвінок на урок - у новинку, адже вони 1 вересня вперше переступають поріг навчального закладу.

Цьогоріч воно відбулося без традиційних лінійок та гучних святкувань. Через пандемію коронавірусу свято першого дзвоника в школах замінили на альтернативні формати, які дозволяють уникнути скупчення дітей.

«Щиро вітаю з Днем знань – справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності. Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя», - говорить Володимир Сичак. - «Перше вересня єднає нас усіх, бо кожен колись у цей день переступив поріг рідної школи, відкрив першу книжку, написав перше слово. Роки навчання – найкращі в нашому житті. Саме в цей час ми знаходимо вірних друзів, відкриваємо у собі здібності, визначаємо орієнтири на все життя. Зі святом усіх!»

Володимир Сичак оглянув відремонтоване приміщення їдальні та ремонт даху, які були завершені до початку нового навчального року та на які було виділено кошти з районного бюджету.












Коментарі