Перейти до основного вмісту


«ЯВОРІВЩИНА МАЄ КУДИ ПОЇХАТИ ТА ЩО ПОКАЗАТИ», - ВІТАЛІЙ ДЕНЕГА


«Навчання на природі? Зробимо!

Яворівщина багата не тільки традиціями та ремеслами, але ще й природою. Вздовж району пролягає біосферний резерват «Розточчя». Саме тут є Яворівський національний природний парк, Природний заповідник Розточчя, арборетум - дендрологічний парк в Україні, структурний підрозділ Ботанічний сад Національного лісотехнічного університету України», - про це повідомив на своїй сторінці в Facebook у середу, 26 серпня, перший заступник голови Яворівської райдержадміністрації Віталій Денега.

«На територіях адміністрацій цих закладів є чимало родзинок, які запам’ятаються допитливим школярам. Контакт з природою, та уроки на свіжому повітрі неодмінно сподобаються юним дослідникам.

В минулих роках сюди вже приїздили учні з багатьох шкіл, але їх кількість не була настільки великою, яка б дозволила цим локаціям розвиватися.

За підсумками сьогоднішніх зустрічей вирішили - проінформувати усі навчальні заклади Львівщини про можливість Мандрівки на Яворівщину, надавши маршрути, програми та контакти. Також обговорили створення спільного інформаційного ресурсу для побудови навчально-туристичного розвитку краю.

Яворівський край не перестає дивувати. Яворівська іграшка і пиріг вже відомі далеко за межами області. А природні локації мають усі можливості для підсилення розвитку туризму на Яворівщині! Отож, Мандруймо Яворівщиною‼️»



Коментарі