Перейти до основного вмісту


ПРИЗЕРАМ РАЙОННИХ ЧЕМПІОНАТІВ З ФУТЗАЛУ ВРУЧИЛИ НАГОРОДИ


У п’ятницю, 7 серпня, у м. Новояворівську на стадіоні ім. Олега Русина відбулось відзначення нагородження призерів районних чемпіонатів з футзалу серед юнаків Ю-11, Ю-13, Ю-15, Ю-17 сезону 2020, з футзалу сезону 2020 друга ліга, з футзалу сезону 2020 Перша ліга, з футзалу сезону 2020 прем'єр-ліга.

Привітати спортсменів Яворівщини цінними подарунками та словами вдячності, за вагомий внесок у спортивне життя району прибули перший заступник голови районної державної адміністрації Віталій Денега, заступник голови райдержадміністрації Володимир Дзюнька та заступник голови районної ради Володимир Мацелюх.

«Спорт завжди був і залишається рушійною силою розвитку здорової нації, майбутнього покоління. Ми пишаємось нашими юними спортсменами, які з року в рік гідно відстоюють честь нашого Яворового краю. Здоров’я вам міцного, сили духу та нових звершень» - говорить Віталій Денега.

«Переможці проявили свою спортивну майстерність та наполегливість у боротьбі за першість. Пишаюсь нашими спортсменами та бажаю підкорювати нові вершини на футбольній ниві», – зазначив Володимир Мацелюх.



Коментарі