Перейти до основного вмісту


ПРЕДСТАВНИКИ ЦИВІЛЬНОГО РЕАГУВАННЯ АРМІЇ США ВІДВІДАЛИ ЯВОРІВЩИНУ




Сьогодні, 3 серпня, на Яворівщину у с.Старичі з робочим візитом прибули представники цивільного реагування армії США Даніел Хамонд, Сергей Сенічев, Давід Гілберт, Чолпон Атабекова та проєктант - менеджер відділу реконструкції ремонтної та гуманітарної допомоги посольства США Людмила Кириленко.

Участь у зустрічі взяв заступник голови районної державної адміністрації Володимир Дзюнька, директор Старицької ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Юрія Костіва Наталія Косик.

Під час робочого візиту присутні оглянули пророблені роботи, які входили у проект 2016 року, а саме: фасад, ремонт та заміна сантехнічних приміщень, заміна 4 зовнішніх дверей.

Також під час візиту у Старицькій ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Юрія Костіва гостям показали славно відомий музей Яворівської забавки, де Наталія Косик розказала історію її виникнення, а пан Андрій продемонстрував на живо, як творять таку красу.

Варто зазначити, про те, що під час зустрічі учасники оглянули недавно освячений мультифункціональний майданчик для занять ігровими видами спорту.

Зустріч пройшла у формі діалогу гості було приємно здивовані та враженні хорошим результатом, та наголосили на тому, що не прощаються, бо перспективи на Яворівщині багато.

На завершення учасники зустрічі обговорили можливості майбутньої співпраці.

Довідка: Старицька ЗОШ у 2015 році ввійшла в проект посольства США з капітального ремонту будівлі школи (фасад, ремонт та заміна сантехнічних приміщень, заміна 4 зовнішніх дверей на суму понад 2000000 грн.) Проект реалізовано у 2016 р у співпраці з групою цивільного реагування армії США.



Також сьогодні, 3 серпня, під час візиту у Яворівський район представники цивільного реагування армії США Даніел Хамонд, Сергей Сенічев, Давід Гілберт, Чолпон Атабекова та проектант-менелджер відділу реконструкції ремонтної та гуманітарної допомоги посольства США Людмила Кириленко відвідали комунальне некомерційне підприємство Яворівської районної ради Львівської області" Новояворівська районна лікарня ім.Ю.Липи, з метою моніторингу реконструкції капітального ремонту лікарні проектом посольства США.

Під час зустрічі оглянули процес роботи реконструкції реабілітаційного центру (2 поверх) та монтаж нового тепло ізолюючого фасаду терапевтичного корпусу Новояворівської районної лікарні №1 за кошти європейського командування сполучених штатів у дар мешканцям Новояворівська.

Участь у зустрічі взяв заступник голови районної державної адміністрації Володимир Дзюнька, в.о. директора комунального некомерційного підприємства Яворівської районної ради Львівської області" Новояворівська районна лікарня ім.Ю.Липи Григорій Мороз, заступник директора Комунального некомерційного підприємства Яворівської районної ради Львівської області" Новояворівська районна лікарня ім.Ю.Липи Богдан Жмурко.

Варто зазначити, про те що ремонтні роботи на етапі завершення.

Довідка: виконавчий агент роботи реконструкції реабілітаційного центру (2 поверх ) та монтаж нового тепло ізолюючого фасаду терапевтичного корпусу Новояворівської районної лікарні №1: Посольство США в Україні;

Замовник: інженерно – будівельне командування ВМС США;

Генеральний підрядник: ТОВ «АСЕ», Київ

Коментарі