Перейти до основного вмісту


З НАГОДИ 29-Ї РІЧНИЦІ ВІД ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ НА ЯВОРІВЩИНІ ВШАНУВАЛИ УЧАСНИКІВ АТО ТА ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ 


З метою вшанування новітніх Героїв України з нагоди 29 річниці від Дня незалежності України перший заступник голови районної державної адміністрації Віталій Денега, заступник голови Володимир Дзюнька, керівник апарату Зоряна Мірило, голова районної ради Володимир Сичак та начальники структурних підрозділів поклали квіти на могили загиблих учасників АТО, Героїв Небесної Сотні та померлих.

Пам’ятаємо тих, хто воював та загинув за єдину Україну. 

«Ми низько схиляємо голову перед всіма, хто віддав життя та мужньо боровся за рідну землю, перед тими, хто трудився не покладаючи рук у тилу, щоб допомогти у перемозі, хто власними руками підіймав країну з колін після війни. Наш обов’язок сьогодні згадати кожного з них, та гідно віддати шану за їхній Героїзм. Слава Героям. Слава Україні» - говорить Віталій Денега.

«Сьогодні згадуємо кожного захисника України, який віддав життя за незалежність Батьківщини. Із захопленням і вдячністю вшановуємо подвиг справжніх Героїв. Вони живі, доки живуть у наших спогадах та серцях. Пам’ятаємо!», – говорить голова Яворівської районної ради Володимир Сичак.

Варто зазначити, про те, що протягом дня, 23 серпня, працівники Яворівської районної державної адміністрації об'їжджали всі могили загиблих учасників АТО та Героїв Небесної Сотні Яворівщини, щоб покласти квіти на їх могили та гідно відати шану кожному за Героїм до Батьківщини.























































Джерела інформації:

























Коментарі