Перейти до основного вмісту


ДУХОВЕНСТВО ЯВОРІВЩИНИ ПОМОЛИЛИСЬ ЗА МИР ТА СПОКІЙ В УКРАЇНІ


Сьогодні, 24 серпня, з нагоди 29 – річниці від Дня Незалежності України у м. Яворові біля пам’ятника Героям Небесної сотні та загиблих учасників АТО духовенство спільно помолились за мир та спокій на нашій землі.

«Щиро вітаю вас з нашими найбільшими державними святами – Днем Незалежності України! Найдорожчою коштовністю для кожного народу є державна незалежність. Про незалежність України мріяло багато поколінь українців, за неї віддали свої життя тисячі героїв національно-визвольної боротьби. Зараз Україну, як незалежну державу, знає весь світ. Ми з вами є свідками подій, які мають доленосне значення для майбутнього нашої держави, загартовують дух української самосвідомості, виховують в кожному повагу до своєї Батьківщини, та її незалежності.

Дорогі друзі! Бажаю вам і вашим рідним миру, спокою та злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі, успіхів у всіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України та її народу!

Нехай ваші серця будуть сповнені гордістю за нашу державу, прагненням до єднання та порозуміння, а джерело віри, надії та любові до України буде невичерпним!» - говорить Віталій Денега.

«Ми з вами є свідками того, як 24 серпня з офіційної дати перетворюється в свято країни. Десятки поколінь українців мріяли про незалежність, про те, щоб бути господарем на своїй землі, але тільки нам судилося отримати цей важливий в історичному сенсі шанс», - зазначив у своєму привітанні голова Яворівської районної ради Володимир Сичак.

Хвилиною мовчання вшановано пам’ять всіх хто боровся за незалежність та лікарів, які "згоріли" на роботі.

На завершення віче всі присутні заспівали гімн церковний "Боже великий єдиний".



Коментарі