Перейти до основного вмісту


«МАЛЬОВНИЧА ЯВОРІВЩИНО, З ДНЕМ ПРАПОРА! НЕХАЙ ЦЕЙ КРАЙ ПРОЦВІТАЄ І ПИШАЄТЬСЯ ЗДОБУТКАМИ СВОЇХ МЕШКАНЦІВ!» - ІВАН СОБКО


Сьогодні, 23 серпня, громада Яворівщини, як і вся Україна, відзначає День Державного Прапора.

З нагоди свята заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Іван Собко, перший заступник голови районної державної адміністрації Віталій Денега, заступник голови районної державної адміністрації Володимир Дзюнька, голова районної ради Володимир Сичак підняли прапор України, а духовенство міста спільно помолились за Україну.

Також на завершення очільники влади нагородили обдаровану молодь Яворівщини.

"З любов'ю до України, з повагою до минулого нашого народу, ми шануємо символ вільної, демократичної України, сильної й незалежної держави - синьо-жовтий стяг. Під час історичних звершень він ставав символом боротьби за національні та соціальні права. У ньому втілені віковічні прагнення до миру, праця, краса та багатство рідної землі. Сьогодні щиро вітаю Яворівську громаду зі святом. Нехай символ України - Державний прапор - осяює наш шлях та надихає до нових успіхів у добрих справах задля розвитку України" - говорить Іван Собко.

«Український Державний Прапор засвідчує нашу національну єдність, додає сили і віри у неминучу перемогу у війні на Сході держави. Сьогодні там, де височіє синьо-жовтий стяг – там Україна! Уклінно дякуємо кожному патріотові і кожному гарячому українському серцю», - говорить голова Яворівської районної ради Володимир Сичак.

Також на завершення очільники влади нагородили учня Краковецької ЗОШ ім. Р. Шухевича Володимира Хоростіля, який отримав найвищі бали за результатами зовнішнього незалежного оцінювання з біології – 200 балів, а також працівників поліції за сумлінне виконання службових обов'язків, вагомий внесок у захист територіальної цінності і незалежності України, та з нагоди відзначення 29-ї річниці від Дня Незалежності України, а також Галину Данилову за патріотично - національне виховання молоді.






Коментарі