Перейти до основного вмісту


У СЕЛІ ЗАЛУЖЖЯ ВІДКРИЛИ СПОРТИВНИЙ МАЙДАНЧИК ЗІ ШТУЧНИМ ПОКРИТТЯМ


У неділю, 23 серпня у День Державного Прапора в с. Залужжя відбулось відкриття спортивного майданчика зі штучним (трав'яним) покриттям.

У заході взяли участь заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Іван Собко, перший заступник голови Яворівської райдержадміністрації Віталій Денега, голова Яворівської районної ради Володимир Сичак; начальник Управління фізичної культури та спорту ЛОДА Роман Хім’як, голова Залузької сільської ради Василь Максимик, отець Роман.

«Знаємо, що Яворівщина любить спорт і дбає про його розвиток. А сучасний спортивний майданчик допоможе зробити заняття якіснішими та привабливішими для місцевої молоді, яка буде правильно і з користю проводити свій час» - говорить Іван Собко.

«Завдяки спільним зусиллям районної та обласної влади школярі та молодь у вільний час віддаватимуть перевагу заняттям спортом на майданчику, тим самим зміцнюючи своє здоров’я», - зазначив під час відкриття спортивного майданчика голова Яворівської районної ради Володимир Сичак. – «Нехай на новій арені вирують спортивні баталії, а ті спортсмени, які на ній тренуватимуться, досягають перемог та успіху».

Відкриття спортивного майданчика зі штучним (трав'яним) покриттям здійснено в рамках Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини на період до 2021 року.

На завершення всі охочі забили перший символічний гол на новому майданчику зі штучним покриттям.

Довідка: будівництво спортивного майданчика штучним (трав’яним) покриттям у розмірі 42х22м. 

Загальна вартість робіт на суму 2 410 тис. грн, державний бюджет – 700 тис. грн. ( придбання штучної трави), районний бюджет – 1 310 тис. грн., місцевий бюджет – 400 тис. грн.




















Коментарі