Перейти до основного вмісту


НА ЗАПРОШЕННЯ КЕРІВНИЦТВА ФІЛІЇ НОВОЯВОРІВСЬКОЇ ТЕЦ КЕРІВНИЦТВОМ РАЙОНУ ТА МІСТА ОГЛЯНУТО ХІД ПІДГОТОВКИ ДО ОПАЛЮВАЛЬНОГО СЕЗОНУ 2020/2021 РР.


Сьогодні, 11 серпня, на запрошення керівництва філії Новояворівської ТЕЦ керівництвом району та міста оглянуто хід підготовки до опалювального сезону 2020/2021 рр. на підприємстві.

Варто зазначити, що ведуться активно роботи до опалювального сезону 2020/2021 рр., однак є проблемні питання, які пов’язані з тепловими мережами.

Нагадаємо: 10 серпня відбулася нарада КМУ з врегулюванням проблемних питань Новороздільської та Новояворської ТЕЦ для уникнення зриву опалювального періоду та недопущення надзвичайної ситуації у містах Новояворівськ та Новий Розділ.

За результатами наради секретаріат Кабінету Міністрів підготував проект доручення прем'єр-міністра України:

1. Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів звернутись до Національного антикорупційного бюро та Спеціалізованої антикорупційної прокуратури та Вищого антикорупційного суду з пропозицією вжити заходів щодо прискорення розгляду питань, пов’язаних із визначенням статусу Новороздільської та Новояворівської ТЕЦ;

2. Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів вжити заходів щодо ефективного управління майном, що перебуває в його управлінні;

3. Львівській облдержадміністрації за участю Новояворівської та Новороздільської міських рад вжити заходів для погашення у повному обсязі всіма категоріями споживачів заборгованості за послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання і забезпечення своєчасної поточної оплати;

4. доручити Національній поліції вжити заходів з метою активізації досудових розслідувань у кримінальних провадженнях за фактом вчинення диверсійних дій невстановленими особами на Новороздільській та Новояворівській ТЕЦ.

Відео за посиланням.











Коментарі