Перейти до основного вмісту


СЬОГОДНІ ВІДБУЛАСЯ НАРАДА З ДИРЕКТОРАМИ ЗЗСО ЯВОРІВСЬКОГО РАЙОНУ ЩОДО ПІДГОТОВКИ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ НАВЧАЛЬНОГО 2020-2021 РОКУ


Сьогодні, 20 серпня, під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Віталія Денеги, голови районної ради Володимира Сичака та начальника відділу освіти райдержадміністрації Володимира Байди відбулась нарада з директорами ЗЗСО Яворівського району.

Під час наради обговорили ряд питань, а саме: підготовка до нового 2020-2021 навчального року, забезпечення ЗЗСО району мийними, дезінфекційними та захисними засобами, регламент роботи ЗЗСО району в чотирьох рівнях епідемічної небезпеки та про медичні огляди учнів, а також заслухали рекомендації Яворівського управління ГУ Держпродспоживслужби у Львівській області та ДУ «Львівського обласного лабораторного центру» щодо організації навчального процесу.

Директори закладів освіти висловили свої зауваження та пропозиції щодо організації навчального процесу в 4 рівнях епідемічної безпеки. Кожен обмінявся інформацією, яка дасть змогу спільними зусиллями почати навчальний рік 2020-2021 у безпечних умовах.

Звертаємо увагу на те, що дезінфекційними засобами школи будуть забезпечені, однак забезпечити масками своїх дітей повинні батьки.

«У всіх школах району відбувалсь капітальні та поточні ремонти, за кошти державного, обласного, районного бюджетів» - наголошує Володимир Байда.

На завершення наради начальник відділу освіти Володимир Байда окреслив головні завдання, що стоять перед керівниками закладами освіти.

Під час підведення підсумків наради Володимир Сичак окреслив головні завдання, що стоять перед закладами освіти щодо організації нового навчального року і зазначив, що наступного тижня на директорів чекає ще одна зустріч з керівництвом району задля остаточного вирішення побудови навчального процесу.







































Джерела інформації:
































































Коментарі